Recent bezocht
  Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
   8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
  Waarom moune

  Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

  Beheer van uw website

  Alle websites die wij maken worden geleverd met de gebruiksvriendelijke Moune Manager, het Content Management Systeem (CMS) van Moune. Dat wil zeggen dat de layout en het stramien van de website door ons volgens het ontwerp worden gemaakt, maar de inhoud (tekst en afbeeldingen) kan eenvoudig door u als gebruiker zelf worden ingevuld. 

  Het beheersysteem is zo ingericht dat u alleen te maken heeft met de functies die uw website heeft. Het beheer is daardoor erg eenvoudig. Dit in tegenstellng tot veel open-source systemen waarbij het beheer niet specifiek is afgesteld op uw website (maar algemeen) waardoor het systeem vaak erg ingewikkeld is.

  Basis website

  Een basis website bestaat uit een homepagina en vervolgpagina's. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie / SEO een onderdeel van onze basis website.

  Met de module SEO (Search Engine Optimalisation) wordt uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit houdt in dat uw website technisch zo in elkaar wordt gezet dat zoekmachines als Google uw website optimaal kunnen bekijken en indexeren. Ook krijgt u in de Moune Manager extra mogelijkheden om uw pagina's te optimaliseren voor zoekmachines. Het belangrijkste om goed gevonden te worden in Google bent u zelf! U moet zorgen dat u de website voorziet van zoveel mogelijke relevante informatie. De Moune Manager reikt u de mogelijkheden aan.

  Neem contact met ons op

  Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring
  Velden met een * zijn verplicht in te vullen. 

  Centraal gelegen

   

  Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

   

  Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

   

  Bel voor een afspraak en kom eens langs voor een kopje koffie!

  Adres en contact

   

  Moune Reclame & Webdesign

  It Vegelinskampke 2

  8491 PD Akkrum

   

  Telefoon: 085-20 10 230

  E-mail: info@moune.nl