Recent bezocht
  Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
   8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
  Waarom moune

  Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

  Een persoonlijke benadering staat in ons werk voor op. Doordat we in een klein team werken, heeft u altijd te maken met de persoon die ook het werk voor u uitvoert. Geen accountmanagers of projectleiders die het contact leggen en vervolgens de opdracht neer moeten leggen bij de achterban. U heeft een ontwerpopdracht die kunt u kwijt bij de ontwerpsters en als u een technische vraag of opdracht heeft kunt u meteen sparren met onze techneuten.

   

  Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum, op 15 minuten rijden van Leeuwarden, heel centraal gelegen in Friesland. Ook prima te bereiken met de trein, het station ligt op steenworp afstand van ons kantoor. Uiteraard is ons werkgebied niet aan afstand gebonden, maar wij merken bij onze klanten dat een reclamebureau in de regio toch de voorkeur heeft.

   

  Buiten de regio? Woont u buiten Friesland dan vormt dit geen obstakel en maken we ook graag een afspraak! Na een persoonlijke kennismaking bij u of bij ons kunnen wij in deze digitale wereld ook prima op afstand communiceren en de gewenste opdrachten voor u uitvoeren.

   

   


  Kortom: bent u op zoek naar een betrokken bedrijf die voor u een grafisch ontwerp en/of website kan realiseren, neem dan contact op met Moune Reclame & Webdesign Akkrum.

  Full-service

  We bieden onze klanten graag een full-service oplossing (online en offline) zodat wij hen zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen. Persoonlijk contact met onze klanten staat in ons werk voorop en door de fijne samenwerking ontstaan vaak de beste en meest creatieve oplossingen. 

  Vacatures

  Gezien onze groei willen wij ons team graag uitbreiden. Ben jij ondernemend en heb je interesse in het versterken van ons team? 

  Wij zijn op korte termijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functie:


  Webdeveloper (Asp en Asp.NET) 32-40 uur

  Snelkoppeling

  blokje-

  Bekijk ons werk

  Portfolio 
  blokje-3

  HBO-studenten gezocht

  Stage of afstuderen bij Moune 

  Neem contact met ons op

  Vult u uw gegevens in, dan vragen wij u akkoord te gaan met onze Privacyverklaring
  Velden met een * zijn verplicht in te vullen. 

  Centraal gelegen

   

  Ons reclamebureau is gevestigd in Akkrum op een sfeervolle locatie, nabij Leeuwarden en Heerenveen. Mooi centraal gelegen, midden in Friesland. Akkrum ligt op korte reisafstand van Leeuwarden en is per trein en auto zeer goed te bereiken. 

   

  Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? 

   

  Bel voor een afspraak en kom eens langs voor een kopje koffie!

  Adres en contact

   

  Moune Reclame & Webdesign

  It Vegelinskampke 2

  8491 PD Akkrum

   

  Telefoon: 085-20 10 230

  E-mail: info@moune.nl