Recent bezocht
  Contact
  • Adres: It Vegelinskampke 2
   8491PD Akkrum
  • Telefoon: 085-2010230
  • Email: info@moune.nl
  Waarom moune

  Moune is een reclamebureau in Akkrum met ruim 10 jaar ervaring. Centraal gevestigd in Friesland werken wij met een klein professioneel team voor en met succesvolle merken en bedrijven.

  Naast het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij tevens de bijbehorende diensten als webhosting en mailhosting.

   

  Webhosting

  Webhosting is het aanbieden van ruimte voor het opslaan van uw website. Ons eigen Cloudplatform biedt hiervoor allerlei mogelijkheden, aangepast op uw situatie. Lees hier meer over onze webhosting >>

   

  Mailhosting

  Mailhosting bieden wij aan in de vorm van Hosted Exchange. Deze emailhosting gebeurt online en hierbij geven wij een 99,9% uptime garantie. Hosted Exchange is uitermate geschikt om overal toegang te hebben tot uw emails, agenda en contactpersonen. Ook kunt u deze vorm van e-mail eenvoudig overnemen op uw tablet, I-pad en smartphone. Lees hier meer over Hosted Exchange >>

  Portfolio

  Full-service

  We bieden onze klanten graag een full-service oplossing (online en offline) zodat wij hen zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen. Persoonlijk contact met onze klanten staat in ons werk voorop en door de fijne samenwerking ontstaan vaak de beste en meest creatieve oplossingen. 

  Vacatures

  Gezien onze groei willen wij ons team graag uitbreiden. Ben jij ondernemend en heb je interesse in het versterken van ons team? 

  Wij zijn op korte termijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functie:


  Webdeveloper (Asp en Asp.NET) 32-40 uur

  Snelkoppeling

  blokje-

  Bekijk ons werk

  Portfolio 
  blokje-3

  HBO-studenten gezocht

  Stage of afstuderen bij Moune